Dit is wat wij bieden

Krachtige en slimme oplossingen

Als klant mag u verwachten dat uw vraagstuk een passend antwoord krijgt. Wij leveren graag een oplossing waarvan u op termijn nog steeds blij wordt.

Daarbij staan uw vraag en de gebruiker centraal. Met daarbij een oplossing, die naadloos aansluit op uw bedrijfsproces. Nadenken over stabiliteit en onderhoud van de software is daarmee onlosmakelijk verbonden.

Onze software kent een specifiek ontwerp en bouwproces. Wij bouwen onze software atomair. Dat wil zeggen dat in het ontwerp en bouwproces alle software stappen zo klein mogelijk gemaakt zijn. Hierdoor ontstaan voordelen voor u als klant en voor ons als bouwers.

Door het atomair bouwen van de software hebben we op elk moment grip op het proces en het eindresultaat. Daarmee zorgen we samen werkende en stabiele software, die precies datgene doet dat u verwacht. Wij veranderen net dat gedeelte dat nodig is. Uw garage plaatst toch ook geen nieuwe motor als de bougies aan vervanging toe zijn?

Wat bieden wij:

Web Collective is sinds 2008 partner van commerciële partijen op het raakvlak van automatisering AUTOMATISERING is het vervangen van menselijke arbeid door machines of computers en computerprogramma's. De drijfveer is economisch: de som van arbeid en grondstofverbruik is na automatisering kleiner dan daarvoor. Er zijn verschillende vormen van automatisering......

Lees verder op Wikipedia

en organisatie. Wij combineren onze kennis van automatisering en daadkracht in software ontwerp met bedrijfskundige expertise. Tailormade IT solutions en software migratie SOFTWARE MIGRATIE heeft tot doel verouderde softwaresystemen te vervangen door al dan niet nieuwe systemen die beter onderhoudbaar zijn en voldoen aan de wensen en eisen van de gebruikers. Tegenwoordig worden veel migraties geautomatiseerd (door middel van een migratietool) uitgevoerd......

Lees verder op Wikipedia

vraagstukken liggen in ons marktaanbod.

Wij zijn trots dat klanten ons een prettige en flexibele partij vinden om mee samen te werken. We denken graag actief mee en zetten de schouders onder samen werken aan de oplossing.